Uuden alku - salkunhoitoa uudella kirjanpito-ohjelmistolla

Helppo ja skaalautuva Salkunhallintaohjelmisto
Investime 2.0

Investime palvelun avulla saat täydellisen järjestyksen sijoituksien hallintaan.

5 tärkeintä ominaisuutta

Investime® on jatkuvan kehittelyn alla. Tämä varmistaa sen, että myös sinä tulet pysymään ajan tasalla jatkossakin. Otamme myös vastaan ideoita alustan kehittämisessä.

1. Toimii kaikkien maksunvälittäjien kanssa

Investime ohjelmiston kautta ei hankita sijoituskohteita eri välittäjiltä, vaan ohjelmisto keskittyy tiedon kirjaukseen ja raportointiin. Ohjelmisto tarjoaa kaikelle hankitulle omaisuudelle yhden yhtenäisen tietovaraston. Yksi yhtenäinen alusta, kaikelle sijoitustoiminnalle.

2. Kirjaukset

Voit kirjata ohjelmistoon kaikki ostot, myynnin, vaihdot ja splitit. Kirjaamisesta on tehty varsin helppoa, vaikka siinä onkin otettu huomioon myös kaikki tärkeimmät toiminnot, joita isommat sijoitusalantoimijat tarvitsevat.

3. Kurssidata ja split käsittely

Järjestelmän ydin on valtava tietovarasto eri kurssitiedoista. Olemme keränneet vuosikymmenten ajan kurssidataa ja voit hyödyntää sitä kaikissa kirjauksissa. Myös split-historia on mukana, jotta raportit toimivat sentin tarkkuudella.

4. Tuottoraportti ja 9A-verolomake

Käytössä on tuottoraportti, joka kasaa yhteenvedon valitusta salkusta. Näet yhdellä silmäykselle mitä olet ostanut, milloin, mihin hintaan ja paljonko sijoituksesi on tuottanut euroina tai prosentteinan. Julkaisemme myös syksyllä 2023 uudistuneen 9A-verolomakkeen helpottamaan verotusta.

5. Käyttöoikeudet

ADMIN käyttäjänä voit jakaa käyttöoikeuksia eri salkkuihin. Käyttäjiä voit luoda myös eri rooleilla. Tämä toiminto on erittäin tarpeellinen niillä sijoituspalvelualanyrityksiä, joilla on useita eri yhtiöitä ja salkkuja.

Meihin luottavat mm seuraavat asiakkaat