Päivitetty 9.2.2023

Palvelun käyttöehdot

Tervetuloa käyttämään palveluitamme! Ennen kuin jatkat palveluidemme käyttöä, pyydämme sinua lukemaan huolellisesti seuraavat käyttöehdot. HUOM: Olet hyväksymässä käyttöehtoja palveluun, joka on testivaiheessa. Tämän vuoksi palvelussa voi esiintyä vakavia virheitä ja tiedon menetyksiä.
Nämä käyttöehdot koskevat Investime OY:n kaikkia tuotteita ja palveluita. Yrityksen yhteystiedot: Investime Oy Tykistökatu 4 20525 turku Y-tunnus: 0648529-9 Investime Oy  myy ja tuottaa sijoitusalanohjelmistoja ja palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tässä esitetyt käyttöehdot soveltuvat Investime Oy:n tuotteiden tilaamiseen. Investime Oy voi muuttaa palveluehtoja yksipuolisesti, joten tutustu näihin ehtoihin tarkasti ennen kuin tilaat ja otat tuotteita tai palveluitamme käyttöön.

Investime palvelu on kirjanpitojärjestelmä johon kirjataan kaikki yrityksen omistukset, kuten osakkeet, indeksit, rahastot, johdannaiset yms. Palvelun pitää yllä kokonaiskuvaa siitä, mikä yrityksen varallisuuden tilanne on. Palvelu käyttää Nasdaq kurssitietoa ja on sen vuoksi riippuvainen kyseisen toimijan toiminnasta. 

Palvelua voi käyttää, joka yksityisenä tai yrityksenä. Palveluun voi luoda useita salkkuja. 

Palveluidemme käyttö edellyttää sinulta täysi-ikäisyyttä tai huoltajan suostumusta. Palveluidemme käyttö on sallittua ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää palveluitamme laittomiin tarkoituksiin.

Palvelu toimii moderneilla web-selaimilla.

Käyttäjä voi käyttää Palvelua seuraavasti:

  • Käyttäjä voi käyttää palvelua omaisuuden kirjanpitoon (osto- ja myyntikirjaukset).
  • Käyttäjä voi tarkastella raportteja, koonteja, salkkuyhteenvetoja.
  • Käyttäjä voi luoda uusia salkkuja tilaamansa tilaustyypin mukaisesti.
  • Käyttäjä voi lisätä uusia käyttäjiä oman tilinsä alle.
  • Käyttäjä voi poistaa käyttäjätunnuksen palvelusta lähettämällä poistopyynnön tukipalveluumme support@investime.fi

Rekisteröityessäsi tai käyttäessäsi palveluitamme sinun tulee antaa meille tiettyjä henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Investime Oy toimii palvelussa tietojen käsittelijänä. Voit tehdä poistopyynnön support@investime.fi osoitteeseen. 

Käyttäjän tulee kaikissa tilanteissa itse huolehtia siitä, että käyttää palvelua laitteilla, jotka ovat tietoturvallisia ja pävitettyjä. Käyttäjä vastaa myös turvallisista salasanoista eikä luovuta salasanoja koskaan kolmannelle osapuolelle.

Käyttäjä ottaa kaiken vastuun, palveluun luoduista kirjauksista ja tiedon muokkauksista. 


Käyttäjä huolehtii myös tietoliikennevälineistä internetyhteydestä, virustorjunnasta ja muista vastaavista asioista, jotta käyttö on aina tietoturvallista.

Pyrimme pitämään palvelumme aina käytettävissä, mutta emme takaa palveluidemme jatkuvaa saatavuutta. Emme vastaa palveluidemme käyttökatkoista tai teknisistä ongelmista, jotka johtuvat yllättävistä tilanteista tai teknisistä häiriöistä.

Investime Oy ei vastaa mistään tilaukseen tai toimitukseen liittyvästä aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä vahingosta, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Investime Oy ei vastaa myöskään miltään osin palvelussa olevien tietojen paikkansa pitävyydestä tai käyttäjille lähetettävien tietojen sisällöstä. Niin pitkälle kuin voimassa oleva laki sallii, niin Investime Oy ei ole vastuussa mistään sinulle palvelun käytöstä aiheutuneesta vahingosta. Yhtiön vahingonkorvausvastuu voi olla enintään se määrä, jonka sinä olet maksanut yhtiölle palvelun tilaussopimuksesta.

Palvelumme sisältää immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia, kuten tekijänoikeudella suojattuja tekstejä, kuvia ja ohjelmistoja. Emme myönnä sinulle mitään oikeuksia palvelumme sisältämään immateriaalioikeudella suojattuun materiaaliin, ellei meillä ole nimenomaista kirjallista lupaa siitä.

Näihin käyttöehtoihin ja palveluidemme käyttöön sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyrimme ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, riidat käsitellään Suomen tuomioistuimissa.

Investime palvelu on tällä hetkellä täysin maksuton käyttäjälle (testivaihe 4-5.2023 saakka). Yhtiö ilmoittaa kaikille testikäyttäjille kirjallisesti maksullisen käytön alkaessa.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja aika ajoin. Suosittelemme käyttäjillemme tutustumaan käyttöehtoihin säännöllisesti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huomioita näihin käyttöehtoihin liittyen, niin ota yhteyttä