Versiovaihtoehdot

Yksityinen vai yritysversio?

Investime sisältää paljon ominaisuuksia ja sen vuoksi se on rakennettu kahta eri käyttötarkoitusta varten. 

Tutustu eri versioihin ja tilaa itsellesi sopiva lisenssi.

Laitevaatimukset

Investime® toimii kaikissa Windows ympäristöissä, XP, Vista, Win 7 ja Win 8 sekä Windows 10. Nykyisten koneiden prosessoritehot sekä muistit ovat riittäviä Investimelle. Vapaata tilaa kovalevyllä pitää olla noin 900 megatavua asennusvaiheessa ja asennuksen jälkeen noin 700 megatavua. Yhteys Internetiin tarvitaan uusien kurssien päivittämistä varten.

Aloittelija

Jos et ole aikaisemmin sijoittanut varojasi osakkeisiin tai sijoitusrahastoihin, olet aivan oikeassa paikassa. 

Voit luoda virtuaalisalkkuja, kirjata virtuaaliostoja sekä -myyntejä ja seurata salkun kehitystä. Harjoittelu tekee mestarin ja on turvallisempaa harjoitella ensin virtuaalimaailmassa. Kun olet sisäistänyt sijoitusmaailman pelisääntöjä, kokenut onnistumisia, mutta myös saanut tuntea sen ympäristön armottomuuden, olet valmis laittamaan likoon oikeaa rahaa. 

Suurin matka on kuitenkin matka itseesi, omaan tunnemaailmaasi. Vain tuntemalla itsesi riittävän hyvin, voit menestyä myös sijoittajana. On mahdollista, että sinusta ei ole sijoittajaksi lainkaan, senkin tunnistaminen on kullan arvoinen hetki, kunhan se tapahtuu riittävän ajoissa, ennen kuin olet menettänyt varallisuuttasi kipeän paljon.

Kouluta ja kasvata itseäsi, ole valmis haasteisiin ja ole valmis muuttumaan, rehellisesti ja avoimesti, itsesi vuoksi.

INVESTIME® Basic

Hinnasto - Investime® ohjelma 12 kk sopimus 49€/kk (sis. alv) Yksityisversiossa salkkuja voidaan luoda 10 kappaletta ja se on tarkoitettu vain yksityishenkilöille.

Ammattilainen

Asiakkainamme on useita sijoituspalveluyrityksiä sekä institutionaalisia sijoittajia. Investimellä hallinnoidaan yli viiden miljardin euron sijoitusvarallisuutta joka päivä.

Arvostat varmasti selkeää kuvaa sijoitussalkkusi tapahtumista, niin numeerisista kuin visuaalisistakin raporteista. Yhdellä silmäyksellä voit koota näkymän salkkusi osakkeista, sijoitusrahastoista tai mistä tahansa arvopapereista, vaikka osakehuoneistoista.

Teknisiä analyysejä on kymmeniä, jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Raporttien lähettäminen asiakkaille onnistuu helposti sähköpostitse, suoraan ohjelmasta. Voit myös viedä raportteja exceliin, wordiin tai minne haluat.

Investimellä näet oman ja asiakkaidesi salkkujakaumat, lasket välittäjien ja salkunhoitajien palkkiot
ja paljon muuta. Ammattilaiset luottavat meihin, luota sinäkin.

INVESTIME® PRO

Versio PRO (sijoitusyritykset, yhteisöt, sijoituspalveluyritykset yms.): Investimen PRO -versio on tarkoitettu useita salkkuja hallinnoiville yrityksille, hinta kysyttäessä. PRO -version salkkutietokanta asennetaan palvelimelle ja itse ohjelma työasemille. PRO -versiosta löytyy myös useita muita toimintoja, jotka puuttuvat yksityisversioista. Tietokannan kokoa ei ole rajoitettu. Käyttöliittymä Tableau ohjelmistoon.

YKSITYINEN VERSIO

vain yksityiseen käyttöön
49
00
Kuukaudessa
 • Työasemien määrä, max. 1
 • Rajoitettu tietokannan koko
 • Salkkujen lukumäärä, Enintään 15 salkkua
 • Rajoitetut käyttäjäoikeudet
 • Puuttuu usean salkun massatulostukset
 • Ei kauppojen selvitysraportteja
 • SQL päivitys maksaa +25€/kk

PRO VERSIO

yrityksille ja yhdistyksille
kysy
 • Kaikki ominaisuudet
 • Työasemien määrä, yli 3
 • Tietokanta yli 1 gt
 • Salkkujen lukumäärä ei ole rajoitettu
 • Ei käyttäjä rajoituksia
 • Tableua visualisointi