Uuden alku - kehityskello

Investime 2.0

Haluamme avoimesti kertoa uuden version kehitysaskelista ja mahdollistaa kehitykseen liittyvän palautteen antamista meille.

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Tehokas ja helppo alusta

Tavoittenamme on säilyttää kaikki tärkeimmät toiminnot ja vähän enemmän. Ensimmäiset versiot eivät vielä sisällä kaikkia toimintoja, mutta 2023 vuoden aikana tulemme lisäämään myös vähemmän tärkeät toiminnot mukaan.

Käytä millä tahansa laitteella.

Uuden version myötä sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioista tai koneen vaihtamisesta. Tiedot tulevat sinne missä ikinä oletkin. 

*palvelu toimii moderneilla web-selaimilla.

Kehityskello

Alla tämän hetken tilanne Investime 2.0 kehityksen kulusta. Päivitämme tälle sivulle tietoa käyttöönoton vaiheista ja muutoksista. 

user.png

Marraskuu 2022

Palvelun perustoiminnot saadaan testikäyttöön. Pyydettäessä toimitamme nykyisille Investime asiakkaille demotunnukset palvelun koekäyttöä varten. *demotunnukset eivät sisällä asiakkaan omaa dataa

presentation.png

Joulukuu 2022

Aloitamme valittujen asiakkaiden kanssa asiakastietojen siirrot. Lisäksi kehitämme palveluun testivaiheen palautteiden pohjalta toimintoja.

insurance.png

Tammikuu 2023

Versio 2.0 julkaistaan pilottikäyttöön. Olemme yhteydessä jokaiseen asiakkaaseen mahdollisen uuden version käyttöönottamisen suhteen. Uuteen versioon ei ole pakollista siirtyä.